Fysiotherapeut in Leidsche Rijn, zeer goede en professionele hulp

fysiotherapeut in Leidsche Rijn

Voor een goede fysiotherapeut in Leidsche Rijn, moet je bij Fysiotherapie FCU zijn. Voordeel van deze praktijk is dat deze gevestigd is in een sportschool. De patiënten kunnen hierdoor dus ook gebruik maken van alle apparatuur wat hier staat. Hier werken zeer deskundige therapeuten, die er allemaal voor zorgen dat jouw pijn klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen. 

Een tijd terug was ik tijdens het sporten tegen een tegenstander aan gelopen. Op dat moment leek ik nergens last van te hebben, maar wel de volgende morgen. Mijn enkel was helemaal blauw en opgezet, foto’s wezen uit dat hier een scheurtje in zat. fysiotherapeut in Leidsche Rijn

De fysiotherapeut in Leidsche Rijn heeft mij goed geholpen

Na dit ongeval, volgde een paar weken gips. Dit was voor mij een vreselijke periode, vooral omdat ik van anderen afhankelijk was. Toen eenmaal het gips eraf ging, dacht ik alles weer te kunnen, maar dat viel even tegen. Het lopen ging al helemaal niet, kan ook niet anders na al die weken in het gips te hebben gezeten.

Gelukkig heb ik dankzij de goede hulp van de fysiotherapeut in Leidsche Rijn weer snel kunnen lopen. Door de nodige oefeningen en het doorzettingsvermogen, kon ik weer zelf uit de voeten. Ik ben de therapeut dan ook ontzettend dankbaar voor zijn goede hulp.