Stage elektrotechniek is ideaal voor mij

stage elektrotechniek

Echt in een handomdraai heb ik een stage elektrotechniek gevonden op het internet. Deze plek is ideaal voor mij en ik leg jullie graag uit waarom. Ten eerste begon het bij mijn bijbaan die ik moest opzeggen. Mijn stage zou 40 uur in de week zijn en dan kon ik daarnaast niet ook werken. Dit leek mij lastig, omdat ik dan een groot deel inkomsten mis. Via de website Stage-Elektrotechniek.nl kon ik eenvoudig op verschillende functies solliciteren. Deze website heeft allerlei samenwerkingen met bedrijven. Hiermee bevestigen zij dat je in ieder geval een goede stagevergoeding krijgt. Dat was ideaal voor mij, zo kon ik nog gewoon mijn huur betalen.

 

stage elektrotechniek

Stage elektrotechniek via Stagemax regelen

Via Stagemax, waarvan deze website onderdeel is, was een stage elektrotechniek echt heel snel geregeld. Ik hoefde er maar weinig voor te doen: enkel inschrijven, zonder kosten, en mijn CV uploaden. Op het moment dat Stagemax wist waar ik naar op zoek was, zijn zij voor mij gaan zoeken naar een passende plek. Het duurde niet lang of ik kreeg meerdere mails met voorstellen voor een leuke plek. Met natuurlijk die prettige vergoeding. Ik heb op twee plekken gesolliciteerd en bij een van hen ben ik al snel aangenomen. Dit was dus super snel geregeld en ik kon zonder zorgen verder met mijn opleiding.