Foodhallen Rotterdam

Vietnamees eten, wie houdt daar nou niet van? Het lekkerste Vietnamees eten kan je vinden bij Viet Yam in de foodhallen Rotterdam.

In de foodhallen verkoopt Viet Yam heerlijk Vietnamees eten. De keuken van Viet Yam hebruikt alleen verse, gezonde producten gebruikt bij het bereiden van de maaltijden en snacks. De koks zorgen ervoor dat het eten niet alleen overheerlijk smaakt maar er ook nog zo uitziet.

Zoals eerder genoemd kunt u Viet Yam vinden bij de foodhallen in Rotterdam. Maar wil je lekker thuis wilt blijven? geen zorgen, je kan het lekkere Vietnamees eten ook bestellen. U kunt kiezen uit een groot menu met veel lekkere, gezonde keuzes. De koks van Viet Yam bereiden het en dan wordt het zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd.

De passie van Viet Yam

Het is de passie van Viet Yam om haar kookkunsten met een zo groot mogelijk publiek te delen. Om zo veel mogelijk mensen te bereiken staat Viet Yam met een eigen truck op veel verschillende foodtruck festivals. Ook kan je Viet Yam inhuren voor de catering van jouw eigen feesten en partijen.

Krijg jij ook al honger na het lezen van dit blog? Kom dan vooral een kijkje nemen bij de foodhallen in Rotterdam en bepaal voor jezelf!